Cursul NAUI Open Water SCUBA diver / Junior SCUBA diver – primii pasii sub apa

 

Imagineaza-ți doar unde vei ajunge! Incepeți explorarile subacvatice, inscriindu-va la un curs NAUI Open Water SCUBA Diver. Acesta este cursul nostru de certificare la nivel de incepator unde veți invața cunostințele si abilitațile fundamentale pentru scufundarea in siguranța in apa deschisa.

Obținerea cardului de certificare NAUI Open Water Scuba Diver este o realizare pentru care te vei simți mandru pe buna dreptate si vei fi gata sa incepi o viața intreaga de aventuri si descoperiri subacvatice.

In timpul cursului NAUI Scuba Diver, veți invața despre echipamentul modern de scufundare, teoria scufundarii, practicile si procedurile de scufundare. De asemenea, instructorii va vor preda detalii despre mediul inconjurator. Abilitațile de scufundator vor fi predate si exersate mai intai in confortul si comoditatea unui mediu de apa inchisa. In partea a doua a cursului veti exersa deprinderile de baza in timpul scufundarilor de antrenament in ape deschise cu instructorul NAUI.

Cursul de scufundari NAUI Open Water SCUBA Diver / Junior SCUBA Diver (pentru copii cu varsta intre 10 si 15 ani) reprezinta primul nivel de certificare NAUI in SCUBA Diving. El furnizeaza cunostintele si calitatile fundamentale pentru un viitor practicant de SCUBA Diving. Dupa parcurgerea cu succes, absolventii sunt considerati scafandri competenti pentru a executa scufundari in ape deschise, fara supraveghere, in conditii similar celor de la curs.

 

Cursul NAUI Open Water SCUBA Diver cuprinde doua module:

  1. Teorie – 4 sesiuni : iti ofera informatii despre tipurile de echipamente folosite in scufundarile recreationale, aspecte legate de fizica, fiziologie si medicina scufundarii, teoria decompresiei, informatii despre mediul subacvatic.
  2. Scufundari – 6 sedinte:
  • o scufundare in apa inchisa, la piscina sau in mare in zone ferite de curenti, unde adancimea apei nu va depasi 2-3 metri. Exercitiile cuprind golirea mastii de apa, recuperarea si golirea detentorului de apa, exercitii de flotabilitate, respiratia in doi dintr-un detentor, dezechipare sub apa si la suprafata, simularea unor situatii care pot aparea pe parcursul scufundarii),
  • 5 scufundari in ape deschise in care se executa aceleasi exercitii din apa limitata, pe timp de zi, la adancimi cuprinse intre 5 – 10 metri.

La finalul cursului se desfasoara un examen scris.

Brevetul de scafandru NAUI obtinut in urma acestui curs permite posesorului sa se scufunde oriunde in lume, pana la adancimea de 18 metri cu coechipier.

 

Inscrie-te acum la cursul NAUI Open Water SCUBA diver!

Varsta minima de participare este de 10 ani (certificare junior SCUBA diver) sau 15 ani (certificare SCUBA diver). Scafandrii trebuie sa aiba o conditie fizica buna pentru a se inscrie la un curs NAUI Open Water SCUBA diver. Va puteti inscrie foarte usor la cursurile de scufundari organizate de Marine Explorers printr-un simplu click in partea de jos a paginii. Inscrierea la curs nu a fost niciodata mai usoara, in timp ce costumele de neopren si distractia va asteapta!

 

Ce urmeaza?

Continuați-va antrenamentul inscriindu-va la un curs NAUI Advanced Scuba Diver, NAUI Enriched Air Nitrox Diver, NAUI Rescue Scuba Diver sau NAUI First Aid.

 

Pret: 1.600 lei/persoana

Pretul include sesiunile teoretice, 6 scufundari, echipamentul, examenul, certificatul international si logbook-ul (jurnalul de scufundari).

cursul NAUI open water scuba diver
cursul NAUI open water scuba diver

Check out our social links

INSTAGRAM

@marine_explorers_dive_center

FACEBOOK

@MarineExplorersDiveCenter

YOUTUBE

@MarineExplorers

TWITTER

LINKEDIN