Curs NAUI Enriched Air Nitrox Diver

 

Doriti sa va mariti timpul de fund fara sa trebuiasca sa faceti paliere de decompresie, sa va micsorati intervalul de suprafata si sa maximizati fiecare scufundare? Deveniti un scafandru certificat printr-un curs NAUI Enriched Air Nitrox Diver! Acest curs poate fi predat ca program independent sau poate fi combinat cu alte programe de formare NAUI, cum ar fi NAUI Scuba Diver sau NAUI Advanced SCUBA Diver.

In timpul acestui curs, veti invata cum sa alegeti amestecul potrivit de Nitrox pentru profilul dvs. de scufundare, sa determinati limitele maxime de adancime pentru amestecul dvs. de Nitrox, sa analizati amestecul de respiratie si sa planificati si sa executati in siguranta fiecare scufundare. Instructorul dumneavoastra va va invata despre fiziologia oxigenului si azotului; avantajele, dezavantajele si riscurile nitroxului; toxicitatea oxigenului; pericolele si masurile de precautie ale manipularii oxigenului; conceptul de adancime echivalenta a aerului; utilizarea EANx cu Air Dive Tables standard; proceduri comune de amestecare a gazelor; si altele.

Dupa examen, va puteti califica pentru cardul de recunoastere Nitrox sau continuati si efectuati doua scufundari pentru a primi cardul de certificare Nitrox Diver. Si, instructorul tau NAUI poate integra cursul tau Nitrox in cursul tau Scuba Diver!

 

Inscrie-te acum!

Varsta minima de participare este de 10 ani (certificare junior EANx) sau 15 ani (certificare EANx). Scafandrii trebuie sa aiba o conditie fizica buna pentru a se inscrie la un curs NAUI Enriched Air Nitrox Diver. Participantii pot fi inscrisi la un curs NAUI Scuba Diver sau trebuie sa fie certificati ca NAUI Scuba Diver sau echivalent. Va puteti inscrie foarte usor la cursurile de scufundari organizate de Marine Explorers printr-un simplu click in partea de jos a paginii. Inscrierea la curs nu a fost niciodata mai usoara, in timp ce costumele de neopren si distractia va asteapta!

 

Ce urmeaza?

Continuati-va antrenamentul inscriindu-va la un curs NAUI Advanced Scuba Diver, NAUI Rescue Scuba Diver sau NAUI First Aid.

 

Pret: 1.100 lei/persoana

Pretul include sesiunile teoretice, 2 scufundari, echipamentul, examenul, si certificatul international NAUI EANx NITROX diver.

Check out our social links

INSTAGRAM

@marine_explorers_dive_center

FACEBOOK

@MarineExplorersDiveCenter

YOUTUBE

@MarineExplorers

TWITTER

LINKEDIN