Contact Marine Explorers Dive Center

Este normal sa aveti multe întrebari atunci cand doriti sa invatati ceva nou sau sa explorati o zona de scufundare. Am auzit de prea multe ori de la scafandri ca centrele de scufundari ori nu raspund la solicitari, ori raspund cu un sablon care de cele mai multe ori nu satisface pe deplin cererea dumneavoastra.

Fie ca va doriti o vacanta de neuitat cu SCUBA Diving la malul marii, in care sa descoperiti lumea subacvatica, fie ca vreti sa explorati noi zone ale litoralului Marii Negre, stim ca aveti nevoie de informatii clare si concise.

Puteti apela la noi in momentul in care doriti sa obtineti informatii legate de hotelul sau pensiunea la care doriti sa va cazati, despre SCUBA Diving, scufundari de agrement pentru incepatori si avansati, cursuri de scafandri, echipamentele de scufundare pe care doriti sa le achizitionati, precum si orice alte informatii legate de acest domeniu.

Nu ezitati sa ne contactati pentru oricare din intrebarile pe care le aveti legate de lumea apelor, nu ezitati sa ne vizitati daca doriti o aventura unica in Marea Neagră, nu ezitati sa ne fiti oaspeti si aveti increderea ca veti pleca mai bogati cu cativa prieteni.

Contact Marine Explorers Dive Center

Locatia Google

Formular de contact

  Check out our social links

  INSTAGRAM

  @marine_explorers_dive_center

  FACEBOOK

  @MarineExplorersDiveCenter

  YOUTUBE

  @MarineExplorers

  TWITTER

  LINKEDIN