Discover SCUBA Diving

Va oferim cea mai simpla si cea mai usoara cale de a descoperi lumea subacvatica, Discover SCUBA Diving, alaturi de  instructorii Marine Explorers.
Desi nu este un program de certificare, in timpul experientei Discover SCUBA Diving veti invata cum sa utilizati echipamentele de scufundare in apa de adancime mica si veti beneficia de o introducere rapida si simpla pentru a explora lumea subacvatica.
Experienta scufundarii iti va largi in mod cert orizonturile si iti va schimba viata. O poti incerca atat in piscina, cat si in mare.
Scufundarea de agrement sau Discover SCUBA Diving este destinata neinitiatilor in tainele scufundarilor si se desfasoara in urmatoarele etape:

1. Instructajul introductiv sub indrumarea unui instructor, cu durata de aproximativ 30 minute, care cuprinde prezentarea urmatoarelor:

  • echipamentul de scufundare si modul de functionare al acestuia;
  • modul de folosire a echipamentului pe timpul scufundarii
  • regulile care trebuie respectate pe timpul scufundarii
  • semnele si semnalele folosite de scafandri

2. Pregatirea echipamentelor pentru scufundare

3. Echiparea scafandrilor

4. Intrarea in apa si acomodarea cu echipamentul

5. Scufundarea propriu-zisa cu durata de minim 45 minute

Intreaga sedinta dureaza 2 ore, adancimea maxima pe timpul calatoriei subacvatice va fi 6 metri. Echipa de scufundare este formata din 2 scafandri incepatori si un instructor, scafandru cu experienta.
Pe langa rolul protector, instructorii nostri au si un rol de ghid, avand o buna cunoastere a reliefului subacvatic, lucru foarte important pentru o scufundare reusita.
Nimic nu se compara cu prima respiratie si cu primele emotii sub apa. Dupa cateva momente de acomodare, veti descoperi cat de usor este sa te scufunzi si cat de minunata si uimitoare este lumea subacvatica.

Pret: 200 lei / persoana / sedinta

Discover-scuba-diving1
Discover-scuba-diving2
Discover-scuba-diving3
Discover-scuba-diving4

Check out our social links

INSTAGRAM

FACEBOOK

@MarineExplorersDiveCenter

GOOGLE+