Scoala de scafandri si scufundari, SCUBA diving

 

Scoala de scafandri si scufundari Marine Explorers® a fost infiintata pentru a continua traditia promovarii scufundarilor de agrement pe teritoriul Romaniei, activitate in care instructorii nostri, scafandri profesionisti cu experienta in domeniu, sunt implicati din 2006.

 

Scoala de scafandri si scufundari MARINE EXPLORERS® s-a dezvoltat de la an la an, fiind incarcata cu evenimente, cursuri, tabere de SCUBA diving, safari de scufundari in locatii internationale.

Seriozitatea, atitudinea prietenoasa si siguranta inspirata au facut ca numerosi turisti sa se afle, dupa un scurt instructaj, pentru prima data in mediul acvatic. Au purtat echipamente complete de scufundare, sub permanenta supraveghere a unui personal calificat. Alaturi de noi au descoperit vocatia de scafandru.

Organizam cursuri pentru scafandri recreationali, certificate international prin National Association of Underwater Instructors (NAUI). NAUI ofera o gama completa de antrenamente si cursuri de scufundari, de la „SCUBA diver” până la „Instructor Training Course”, cu diverse specializari, inclusiv pentru scufundarile cu NITROX.

Pentru neinitiati, organizam „Discover SCUBA diving”, scufundarea de agrement, oriunde pe tot litoralul Mării Negre.

Pe timpul sezonului de vara, suntem disponibili în orice zi a saptamanii. Indiferent dacă doresti să faci o singura scufundare sau mai multe, iti oferim exact serviciile de care ai nevoie. Putem organiza chiar si expeditii pentru grupurile de prieteni care isi doresc o vacanta de neuitat.

 

Centrul de scufundari Marine Explorers are sediul în statiunea Vama Veche, pe plaja restaurantului Corsaru’ ”, dar functionam si în afara sezonului in orasul Constanta, la solicitarile clientilor nostri.

 

Toate echipamentele noastre sunt de buna calitate, bine intretinute si verificate, inclusiv buteliile de aer, care pot fi umplute până la 200 bari pentru a oferi o cat mai lunga calatorie subacvatica.

Instructorii nostri sunt calificati pentru o gama larga de cursuri, de la începatori si neinitiati la scafandri avansati. Au o mare experienta, atat ca scafandri profesionisti, cat si in lucrul cu incepatorii.

Standardele cele mai inalte sunt cele pe care ni le impunem singuri. Cautam in permanenta sa depasim toate asteptarile prin produsele si serviciile noastre. Calitatea si numarul serviciilor prestate au determinat o dezvoltare a companiei ca o consecinţa fireasca a cerintelor pietei. Aceasta calitate a fost recunoscuta prin certificarea ISO 9001:2008 a societății noastre si prin Autorizatia pentru activitati subacvatice, emisa de catre Centrul de Scafandri, autoritatea nationala.

Prin scoala noastră de scafandri puteti primi consiliere si cumpara la preturi promotionale echipamente de scufundare marcile “SEAC”, “Waterproof”, “ScubaPro” sau “Sopras”.

Printr-o colaborare deplina cu clientii nostri, am ajuns să anticipam nevoile acestora si, ]n consecinta, sa propunem solutiile cele mai eficiente, la preturile cele mai mici.
Oferim o gama foarte variata de produse tocmai pentru că ne propunem ca orice client sa gasesca la noi solutia perfecta, potrivita atat cerintelor sale de calitate, cat si bugetului disponibil.

Ne puteti contacta pe adresa de email office @ scubadivingcenter.ro. E-mail-urile sunt verificate constant si veti primi un raspuns in timpul cel mai scurt. De asemenea, va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare la numerele de telefon de telefon 0723.650.260 sau 0720.88.38.32.

Scoala de scafandri si scufundari
Marine Explorers Dive Center - Cursuri scafandri - Scufundari de agrement
Instructori Scoala de scafandri si scufundari

Check out our social links

INSTAGRAM

@marine_explorers_dive_center

FACEBOOK

@MarineExplorersDiveCenter

YOUTUBE

@MarineExplorers

TWITTER

LINKEDIN