Despre noi

Scoala de scafandri si scufundari, SCUBA diving

Marine Explorers®  a fost înființată pentru a continua tradiția promovării scufundărilor de agrement pe teritoriul României, activitate in care instructorii noştri, scafandri profesionisti cu experienta in domeniu, sunt implicaţi din 2006.

Agenda companiei MARINE EXPLORERS® s-a dezvoltat de la an la an, fiind incarcata cu evenimente, cursuri, tabere de SCUBA diving, safari de scufundari in locatii internationale.

Seriozitatea, atitudinea prietenoasa si siguranta inspirata au facut ca numeroşi turisti sa se afle, dupa un scurt instructaj, pentru prima data in mediul acvatic, dotati cu echipamente complete de scafandri, sub permanenta supraveghere a unui personal calificat. Alaturi de noi v-ati descoperit vocatia de scafandru.

Organizam cursuri pentru scafandri recreationali, certificate internaţional prin National Association of Underwater Instructors (N.A.U.I.). N.A.U.I. oferă o gamă completă de antrenamente şi cursuri de scufundari, de la „Skin Diver” până la „Instructor Training Course”, cu diferite cursuri de specialitate, inclusiv pentru scufundările cu NITROX.

Pentru neiniţiaţi, organizăm „Discover SCUBA diving”, scufundarea de agrement, oriunde pe tot litoralul Mării Negre.

Pe timpul sezonului de vară, suntem disponibili în orice zi a săptămânii. Indiferent dacă doreşti să faci o singură scufundare sau mai multe, îţi oferim exact serviciile de care ai nevoie. Putem organiza chiar şi expediţii pentru grupurile de prieteni care îşi doresc o vacanţă de neuitat.

Centrul de scufundare Marine Explorers are sediul în staţiunea Vama Veche, pe plaja restaurantului „Corsaru’”, dar funcţionăm şi în afara sezonului în oraşul Constanţa, la solicitările clienţilor noştri.

Toate echipamentele noastre sunt de bună calitate şi bine întreţinute şi verificate, inclusiv buteliile de aer, care pot fi umplute până la 200 bari pentru a-ţi oferi o cât mai lungă călătorie subacvatică.

Instructorii noştri sunt calificaţi pentru o gamă largă de cursuri, de la începători şi neiniţiaţi la scafandri avansaţi si au o mare experienţă atât ca scafandri profesionişti, cât şi în lucrul cu începătorii.

Standardele cele mai înalte sunt cele pe care ni le impunem singuri. Căutăm în permanență să depăşim toate aşteptările prin produsele si serviciile noastre. Calitatea și numărul serviciilor prestate au determinat o dezvoltare a companiei ca o consecinţă firească a cerinţelor pieței, această calitate fiindu-ne recunoscută și prin certificarea ISO 9001:2008 a societății noastre.

Prin şcoala noastră de scafandri puteţi primi consiliere sau cumpăra la preţuri promoţionale echipamente de scufundare mărcile “SEAC”, “Waterproof”, “ScubaPro”, “Sopras”, “ColtriSub”.

Printr-o colaborare deplină cu clienții noștri, am ajuns să anticipăm nevoile acestora și, în consecință, să propunem soluțiile cele mai eficiente, la prețurile cele mai mici.
Oferim o gamă foarte variată de produse tocmai pentru că ne propunem ca orice client să găsescă la noi soluția perfectă, potrivită atât cerințelor sale de calitate, cât si bugetului disponibil.

Ne puteți contacta pe adresa de email office @ scubadivingcenter.ro. E-mail-urile sunt verificate constant si veți primi un raspuns în timpul cel mai scurt. De asemenea, vă stăm la dispoziție pentru informații suplimentare la numarul de telefon 0723.650.260.

instructor-scufundari
10574218_802845329756298_4292347599848019248_n
Instructori-scufundari-vama-veche
cursuri-de-scufundari1

Check out our social links

INSTAGRAM

FACEBOOK

@MarineExplorersDiveCenter

GOOGLE+