SCUBA Diving

SCUBA Diving-ul constituie cel mai deosebit sport extrem de pe planetă.

În lumea subacvatică, puteţi privi frumuseţea delicată a micilor peşti în preajma unui recif tropical viu colorat. Puteţi simţi exaltarea înotului alături de broaştele ţestoase de mare, delfini sau balene. Cu foarte puţin antrenament, puteţi face filmuleţe subacvatice ce vă vor încânta familia şi prietenii. Ca scufundător, puteţi vedea istoria cum se derulează, pe măsură ce descoperiţi comori fabuloase şi oraşe scufundate.

Scufundările sunt un sport extrem pe care îl puteţi face aproape oriunde în lume. De la epavele din Marile Lacuri până la recifurile tropicale din Australia, de la pădurile de varec din California până la coastele stâncoase din Marea Mediterană, oriunde este apă, de obicei se poate face şi SCUBA diving. Atâta timp cât sunteţi sănătoşi şi aveţi echipamentul şi pregătirea necesară, puteţi să vă bucurati de scufundari.

Deşi poate vi se va părea că sunt prea multe informaţii ce trebuie asimilate despre scufundari, nu trebuie să fiţi un expert in SCUBA Diving pentru a vă bucura de ele. Puteţi să vă bucuraţi de plăcerea scufundărilor prin efectuarea şi absolvirea cursului NAUI SCUBA Diver, care vă certifică pentru scufundare până la 18 metri pentru tot restul vieţii. Există tipuri de scufundari mai complexe şi provocări pe care le puteţi experimenta mai târziu, dar cunoştinţele de bază despre SCUBA Diving vă vor permite să vă începeţi propria aventură subacvatică
Dacă nu sunteţi sigur ca SCUBA Diving -ul vi se potriveste sau dacă doriţi să experimentati scufundarea, fără a participa la un curs complet, atunci puteti încerca Discover SCUBA Diving. Aceasta este o sesiune de doua ore, concepute pentru a te introduce in lumea subacvatica, echipat cu un costum de scafandru, insoțit de un instructor de scufundari profesionist.

Pentru a vă bucura de scufundari în zona în care locuiţi, va trebui să învăţaţi să folosiţi echipamentul specific acelei zone. Deşi poate părea descurajator la prima vedere, echipamentul de scufundare este foarte simplu de folosit. Precum conducerea unui autoturism, nu trebuie să înţelegeţi fiecare aspect al echipamentului, pentru a fi în stare să îl folosiţi. Trebuie doar să ţineţi minte că pentru a efectua scufundari în alte zone, sau scufundari speciale trebuie să aveţi echipament adiţional şi experienţă în utilizarea acestuia.

Dupa terminarea cursului de scafandru NAUI SCUBA Diver, există o mulţime de alte cursuri interesante pentru tine, fotografiere subacvatică, scufundare la epava, scufundare la adancime mai mare de 18 metri, poate chiar un curs de scafandru avansat sau poate doriţi chiar sa deveniti un NAUI Divemaster sau Instructor, alegerile sunt vaste şi deschid o nouă lume de aventură, emoţii şi oportunitati.

Suna-ne acum pentru informații suplimentare!

Telefon:

+40.723.650.260
+40.720.883.832

Check out our social links

INSTAGRAM

FACEBOOK

@MarineExplorersDiveCenter

GOOGLE+