Cursuri de scafandri si scufundari

4 Cursuri de scafandri si scufundari

      Cursuri de scafandri si scufundari oferite la Marea Neagra de catre Marine Explorers Dive Center din Vama Veche. Scoala noastră de scafandri îţi oferă posibilitatea de a explora fascinanta lume subacvatică din rezervatia naturala de la 2 mai – Vama Veche. Suntem siguri că veţi petrece momente de neuitat în cadrul cursurilor noastre de scufundari.

        Noi ne asigurăm că nu numai că veţi urma întregul program de activităţi cuprinse in aceste cursuri de scafandri si scufundari, dar veţi avea timp pentru plimbări, distracţie şi jocuri sub apă, eventual chiar cu prietenii voştri. În plus, acordăm timp suplimentar pentru practicarea exerciţiilor de scufundari până când acestea sunt însuşite corect. Fiind încrezător în calităţile tale de scafandru, va fi mult mai interesant atunci când te vei scufunda pe cont propriu. Deci sună-ne şi vino să înveţi să te scufunzi.
       Organizam cursuri de scafandri si scufundari pentru domeniul recreational, certificate internaţional prin National Association of Underwater Instructors (NAUI). NAUI oferă o gamă completă de antrenamente şi cursuri de scafandri si scufundări, incepand cu „Skin Diver” si „Junior SCUBA Diver” si terminand cu „Instructor Training Course”, cu diferite cursuri de specialitate, inclusiv pentru scufundările cu NITROX.
      Există un singur motiv pentru care NAUI a dedicat peste 40 de ani pentru a dezvolta sistemul cu cei mai buni instructori de scufundări recreationale din lume şi sprijinirea acestora cu cele mai stricte standarde de siguranţă pentru scufundări de agrement … acest motiv esti tu, practicantul de SCUBA diving.
        SCUBA diving-ul este un sport de aventură, şi, ca atare, practicarea lui presupune anumite riscuri. NAUI înţelege acest lucru. De asemenea, înţelegem că singura modalitate de a reduce la minimum riscul este de a maximiza educaţia. Există multe programe de certificare de scuba diving disponibile astăzi, dar numai unul care poate fi numit un program de educaţie scuba.

       Şi, educaţia este adevărata diferenţa NAUI.

Recomanda