Fidelitate

Puncte de fidelitate SCUBA diving

Punctele de fidelitate SCUBA diving sunt oferite bonus clientilor Marine Explorers la fiecare serviciu achizitionat, Discover SCUBA diving sau scufundari de agrement, ca modalitate de recompensare a fidelitatii lor.

fidelitate Fidelitate

Punctele de fidelitate SCUBA diving sunt puncte valorice acumulate pentru fiecare colaborare si se acorda in procent de 10% din valoarea totala a serviciului prestat, calculand 1 punct = 10 lei . Acestea pot fi folosite pentru a achita partial sau total valoarea unei viitoare sedinte de scufundare. Nu pot fi folosite insa pentru achizitionarea echipamentelor de scufundare.

Punctele nu se pot folosi impreuna cu alte vouchere sau discounturi. Punctele se pot folosi pentru a achita comenzi cu o valoarea mai mica sau egala cu numarul de puncte. Punctele acumulate nu se pot transforma in bani si nu sunt transmisibile.

Nu se acorda puncte de fidelitate SCUBA diving pentru scufundarile la a caror plata s-au folosit puncte de fidelitate. Perioada de valabilitate a punctelor de fidelitate SCUBA diving este de 24 luni. Puteti prelungi aceasta perioada de 24 de luni, daca aveti activitate si adaugati noi puncte in contul dumneavoastra.

Programul de fidelitate SCUBA diving a fost lansat in luna mai 2014 si are durata nedeterminata. Marine Explorers are dreptul sa hotarasca in orice moment incetarea sau modificarea programului. Instiintarea referitoare la incetarea/modificarea programului va fi afisata de organizator cu cel putin 14 zile calendaristice inainte de data incetarii/modificarii programului pe site-ul www.scubadivingcenter.ro.

scubadivingg Fidelitate

Recomanda