Discover SCUBA diving

Discover SCUBA diving – scufundarea de agrement

Vă oferim cea mai simplă și cea mai uşoară cale de a descoperi lumea subacvatică, Discover SCUBA diving, alături de  instructorii Marine Explorers.
Deşi nu este un program de certificare, în timpul experienţei Discover SCUBA diving veţi învăţa cum să utilizaţi echipamentele de scufundare în apă de adâncime mică şi veţi beneficia de o introducere rapidă si simplă pentru a explora lumea subacvatica.
Experienţa scufundării îţi va lărgi în mod cert orizonturile şi îţi va schimba viaţa. O poţi încerca atat in piscină, cat si in mare.
Scufundarea de agrement sau Discover SCUBA diving este destinată neiniţiaţilor în tainele scufundărilor și se desfășoară în următoarele etape:

1. Instructajul introductiv sub indrumarea unui instructor, cu durata de aproximativ 30 minute, care cuprinde prezentarea următoarelor:

echipamentul de scufundare şi modul de funcţionare al acestuia;
• modul de folosire a echipamentului pe timpul scufundării
• regulile obligatorii de respectat pe timpul scufundării
• semnele şi semnalele folosite de scafandri

2. Pregătirea echipamentelor pentru scufundare
3. Echiparea scafandrilor.
4. Intrarea în apă şi acomodarea cu echipamentul
5. Scufundarea propriu-zisă cu durata de minim 45 minute

Intreaga sedinta dureaza 2 ore, adâncimea maximă pe timpul călătoriei subacvatice va fi 6 metri. Echipa de scufundare este formată din 2 scafandri începători şi un instructor, scafandru cu experienţă.
Pe lângă rolul protector, instructorii noştri au şi un rol de ghid, având o bună cunoaştere a reliefului subacvatic, lucru foarte important pentru o scufundare reuşită.
Nimic nu se compară cu prima respiraţie si cu primele emotii sub apă. După câteva momente de acomodare, veţi descoperi cât de uşor este să te scufunzi şi cât de minunată şi uimitoare este lumea subacvatică .

DISCOVER SCUBA DIVING Discover SCUBA diving

poza1 Discover SCUBA diving

ofertescufundare Discover SCUBA diving

 

 

Ati gasit centrul nostru de SCUBA diving si scufundari de agrement cautand:

  • poze scufundari
Recomanda