Contact

Contact Marine Explorers Dive Center ! Ce doriti sa stiti?

Este normal sa aveti multe întrebari atunci cand doriti sa invatati ceva nou sau sa explorati o zona de scufundare. Am auzit de prea multe ori de la scafandri ca centrele de scufundari ori nu raspund la solicitari, ori raspund cu un sablon care de cele mai multe ori nu satisface pe deplin cererea dumneavoastra.

Fie ca va doriti o vacanta de neuitat cu SCUBA diving la malul marii, in care sa descoperiti lumea subacvatica, fie ca vreti sa explorati noi zone ale litoralului Marii Negre, stim ca aveti nevoie de informatii clare si concise.

Puteti apela la noi in momentul in care doriti sa obtineti informatii legate de hotelul sau pensiunea la care doriti sa va cazati, despre SCUBA diving, scufundari de agrement pentru incepatori si avansati, cursuri de scafandri, echipamentele de scufundare pe care doriti sa le achizitionati, precum si orice alte informatii legate de acest domeniu.

Nu ezitati sa ne contactati pentru oricare din intrebarile pe care le aveti legate de lumea apelor, nu ezitati sa ne vizitati daca doriti o aventura unica in Marea Neagră, nu ezitati sa ne fiti oaspeti si aveti increderea ca veti pleca mai bogati cu cativa prieteni.

Contact Dive Center!

Completează formularul de mai jos și un instructor Marine Explorers te va contacta in cel mai scurt timp.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul (obligatoriu)

Oras (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Mesaj (obligatoriu)

  Contact Dive Center 300x222 Contact

contact 300x175 Contact

S.C. Marine Explorers S.R.L.
Telefoane de contact: 0723.650.260
0720.883.832 E-mail: office@scubadivingcenter.ro
marineexplorers@yahoo.ro
Yahoo ID: marineexplorers

Ati gasit centrul nostru de SCUBA diving si scufundari de agrement cautand:

  • ceasuri scufundari
  • ceas scufundari
Recomanda